Prvi vtis

Ko v naše poslovno ali zasebno življenje vstopijo novi ljudje, si le v nekaj trenutkih o njih ustvarimo mnenje, ki je eno najpomembnejših gradnikov kasnejših odnosov. Vsem nam je všeč, da nas ljudje vidijo v najboljši luči in si o nas oblikujejo dobro mnenje.   Kako pa to dosežemo? Samo tako, da delujemo  tako, kot si želimo, da nas ljudje vidijo.

Ogled

Poslovna retorika

Ne glede na to, kaj delate, je vaš uspeh odvisen od vaših komunikacijskih in predstavitvenih sposobnosti. Visoko intenziven in preizkušen program, obogaten s celostnim pristopom v komuniciranju, je namenjen tistim, ki imajo visoka merila in želijo najbolje izkoristiti čas, ki ga namenjajo učenju veščin retorike.

Ogled

Bonton na poslovnem kosilu

Ko v naše poslovno ali zasebno življenje vstopijo novi ljudje, si le v nekaj trenutkih o njih ustvarimo mnenje, ki je eno najpomembnejših gradnikov kasnejših odnosov. Vsem nam je všeč, da nas ljudje vidijo v najboljši luči in si o nas oblikujejo dobro mnenje.   Kako pa to dosežemo?  

Ogled

Structogram®

Na treningu »Ključ do spoznanja samega sebe« STRUCTOGRAM® sistema šolanja 1 dobite zelo natančno znanje o vaši osebnostni strukturi in s tem jasno sliko o vaših možnostih in omejitvah. Stuctogram disk je vizualiziran rezultat Boistrukturne analize.   

Ogled

Triogram®

Na treningu »Ključ za razumevanje drugih ljudi« TRIOGRAM® način šolanja 2 se naučite prepoznavati in razumeti osebnostne strukture drugih ljudi ter kako na povsem praktičen način optimizirate vašo socialno kompetentnost in interakcijo z drugimi.  

Ogled

Novi jaz

Ne glede na to, s kakšnim poslom se ukvarjate, je pomembno kakšno je vaše psihofizično stanje. Od njega je odvisno koliko energije boste imeli skozi dan in s tem koliko dela boste lahko opravili. Vaše psihofizično stanje med drugim sporoča ljudem kakšni ste, na podlagi česar se nato odločajo ali bodo z vami sodelovali poslovno in osebno.  

Ogled

sad

06.09.2018

sad

Ogled

4 CH

Nove, enostavne in zelo praktične tehnike prepoznavanja karakterja osebe in učinkovito vključevanje teh znanj v prodajne, organizacijske, vodstvene ter zasebno-partnerske procese.

Ogled