4 CH

Si želite boljšega počutja v svoji “koži”? Izboljšati odnos s partnerjem, otroci ali s starši? Odločnih rezultatov pri delu in dobrih odnosih pri sodelovcih? 4CHTM je enostavno in učinkovito orodje za vas.

 

Osnova delavnice je osebnostni test, kjer spoznamo osnovne značilnosti sebe in pričnemo spoznavati druge. V nadaljevanju je predstavljen mozaik osebnosti kjer spoznamo naravne mešanice ter prilagojen oziroma maskiran temperament.

 

Tematika treninga:

 

* Spoznavanje osnovnih temperamentov

* Izvedba testa osebnosti - spoznavanje sebe

* Komentar testa osebnosti

* Spoznavanje naravnih mešanic

* Ali nosi masko?

* Obvladam sebe, usmerim druge

 

ZAKAJ se udeležiti treninga:

 

Z osnovno delavnico pridobite vpogled vase in se bolje zaveste svojih prednosti in potencialnih šibkosti.  Vendar je to le osnova za nadaljne delo. Enostavnost orodja vas preseneti, a da postanete v prepoznavanju drugih in poznavanju sebe resnično dobri je potrebno veliko treninga. V nadaljevanju se lahko usmerite v prodajo, vodenje, kadrovanje ali pa programe za vzgojitelje, učitelje. 

 

 

O predavatelju

Primož Založnik

Življenski cilj Primoža Založnika je, da ljudem povrne ljubezen do gibanja in zdrave prehrane. Zato je ustanovil zavod Novi jaz. Pri tem je moral prehoditi tudi pot do usposobljenega prodajalca. Kot vrhunskemu športniku mu ta izziv ni bil pretežak in je tako v nekaj letih postal strokovnjak prodajne psihologije. 

 

Ko smo ga vprašali na kaj je najbolj ponosen, je dejal da na izjave kot so: „Zaradi tebe sem začel in si tako spremenil življenje“.