O predavateljih

Tilka Ozimek

Profesorica Tilka Ozimek je svojo kariero posvetila šolanju mladih, ima pa tudi več kot 25-letne izkušnje na področju izobraževanja odraslih v znanih slovenskih organizacijah. Največ izkušenj ima ravno na področju aplikativne uporabe veščin retorike na področju prodaje, pogajanj in javnega nastopanja. Njeni programi Umetnost vplivanja,  Prvi vtis in Prihod imajo takojšne pozitivne učinke, merljive v dvigu prodajnih rezultatov. Predvsem s svojo karizmo in izkušnjami ter odličnim zaznavanjem na enostaven in učinkovit način udeležencem pomaga, da prepoznajo svoj potencial in da so pripravljeni svoje sposobnosti tudi izkoristiti.  

 

Rudi Hočevar

Licencirani STRUCTOGRAM® trener za Slovenijo

 

Primož Založnik

Življenski cilj Primoža Založnika je, da ljudem povrne ljubezen do gibanja in zdrave prehrane. Zato je ustanovil zavod Novi jaz. Pri tem je moral prehoditi tudi pot do usposobljenega prodajalca. Kot vrhunskemu športniku mu ta izziv ni bil pretežak in je tako v nekaj letih postal strokovnjak prodajne psihologije. 

 

Ko smo ga vprašali na kaj je najbolj ponosen, je dejal da na izjave kot so: „Zaradi tebe sem začel in si tako spremenil življenje“.